ASUMISEN KOHDERYHMÄMEDIAT

 

Kenet haluat tavoittaa?

Asunnon ostajat ja myyjät,
paremmasta elämästä haaveilevat ja ideoiden hakijat

Asunnon vuokraamisesta
kiinnostuneet

ETUOVI.COM

Etuovi.com on Suomen suurin, käytetyin ja tunnetuin asumisen kohderyhmämedia. Tutustu kohdeilmoittelun näkyvyyspaketteihimme sekä tehokkaisiin verkko-, mobiili- ja sisältömarkkinoinnin tuotteisiimme. Etuovi.comista löytyy ratkaisu asumisen ammattilaisen eri tarpeisiin – mietitään yhdessä paras tapa tavoittaa asumisesta kiinnostuneet.

Asunnon vuokraamisesta
kiinnostuneet

VUOKRAOVI.COM

Vuokraovi.com on Suomen kattavin vuokra-asumisen markkinapaikka, jonka käyttö on jatkuvassa kasvussa. Palvelua käytetään aktiivisesti vuoden ympäri. Vuokraovi.com tarjoaa monipuoliset kohdeilmoittelun näkyvyyspaketit ja verkko-, mobiili- ja sisältömarkkinoinnin ratkaisut erilaisiin yritysasiakkaiden tarpeisiin.

 

Kuukausitavoittavuus

Etuovi.com ja Vuokraovi.com

1 795 000

eri kävijää
kuukaudessa

Lähde: FIAM - comScore MMX MP, heinä-joulukuu 2018

Asumisen palveluiden some-kanavat

Asumisen palveluiden some-kanavat

 

Asiakascase 25.10.2018

ASIAKASCASE - Peab Oy, Tampere

Uudiskohteen teaser tuotti toivottuja tuloksia!
Peab Oy, Tampere ymmärtää mainonnan tuomat hyödyt ja mahdollisuudet, ja käyttääkin aktiivisesti mainonnan eri ratkaisuja myyntityönsä tukena. Alkuvuodesta toteutettu uudiskohteen teaser tuotti toivottuja tuloksia. Lue lisää kampanjasta ja inspiroidu!

 

Artikkeli 10.12.2017

Etuovi.com kysyi 700 asunnonvaihtajalta heidän asunnon osto- ja myyntiprosessistaan

Tämän päivän kuluttaja on valveutunut ja tiedonjanoinen – yli puolet asunnonostajista seuraa asuntoilmoittelua vähintään 6 kuukauden ajan ja suurin osa hakee tietoa myytävistä asunnoista internetistä. Internet on kaikkein tärkein tietolähde eri ikäisille asunnonostajille.

Kun kuluttaja seuraa asuntoilmoittelua yli puoli vuotta ja jopa yli vuoden ajan, on kohtaamispisteitä eri kiinteistönvälitysyritysten ja niiden edustajien kanssa useita. Rakennatko itse mielikuvaa yrityksestäsi ja omasta asiantuntijuudestasi vai annatko sen rakentua?