ETUOVI.COM

Tunnetuin ja käytetyin asumisen palvelu

Suomen suurin asumisen kohderyhmämedia

Etuovi.com on Suomen suurin asumisen kohderyhmämedia, jossa tavoitat asunnon ostajat, myyjät, paremmasta asumisesta haaveilevat sekä asumisen ideoiden hakijat. Palvelustamme löytyy ratkaisu asumisen ammattilaisen jokaiseen tarpeeseen – mietitään yhdessä paras tapa tavoittaa asumisesta kiinnostuneet.

Tutustu kohdeilmoittelun näkyvyyspaketteihimme sekä tehokkaisiin verkko-, mobiili- ja sisältömarkkinoinnin tuotteisiimme. Etuovi.com on oman alansa markkinajohtaja – eniten myytäviä asuntoja ja kävijöitä kuukausittain!

Tavoittavuus

Etuovi.comin kuukausitavoittavuus on

1 615 000

eri kävijää

Lähde: FIAM - comScore MMX MP, heinä-joulukuu 2018

Mainosratkaisut

Etuovi.comin mainosratkaisujen roolit asumisesta
kiinnostuneen kohderyhmän tavoittamiseen

Kohtaa aktiiviset ostajat / myyjät ja kerää kontakteja

Ole läsnä ja kampanjoi tehokkaasti tietyllä aikavälillä

Tavoita ja koukuta yleisösi sisällöllä, joka jää elämään

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Artikkeli 10.12.2017

Etuovi.com kysyi 700 asunnonvaihtajalta heidän asunnon osto- ja myyntiprosessistaan

Tämän päivän kuluttaja on valveutunut ja tiedonjanoinen – yli puolet asunnonostajista seuraa asuntoilmoittelua vähintään 6 kuukauden ajan ja suurin osa hakee tietoa myytävistä asunnoista internetistä. Internet on kaikkein tärkein tietolähde eri ikäisille asunnonostajille.

Kun kuluttaja seuraa asuntoilmoittelua yli puoli vuotta ja jopa yli vuoden ajan, on kohtaamispisteitä eri kiinteistönvälitysyritysten ja niiden edustajien kanssa useita. Rakennatko itse mielikuvaa yrityksestäsi ja omasta asiantuntijuudestasi vai annatko sen rakentua?

Kävijäprofiili