Myyntiehdot

Alma Mediapartnersin palveluilla tarkoitetaan näissä ehdoissa kaikkia sähköisissä muodoissa toimivia Alma Mediapartners liiketoimintayksikön asumisen palveluja ja tuotteita, mukaan lukien Etuovi.com ja Vuokraovi.com.

Alennukset ja mediatoimistokorvaus

Alma Mediapartnersin palveluista voidaan myöntää joko mediatoimistoalennus ja/tai volyymialennus. Alennukset lasketaan bruttohinnoista. Hinnasto on saatavissa mediamyynnistä.

Volyymialennus

Asiakaskohtainen volyymialennus myönnetään sopimuksen mukaan, lisätiedot Alma Mediapartnersin palvelujen mediamyynnistä.

Aineisto-ohjeet

Jos toimitettuun materiaaliin joudutaan Alma Mediapartnersin toimesta tekemään muutoksia tai korjauksia, veloitetaan tehdystä työstä tuntilaskutuksella 100 €/tunti + alv. Minimilaskutusaika on yksi tunti.

Kilpaileva mainonta sivustolla

Verkkomedian luonteesta johtuen Alma Mediapartnersilla on oikeus sijoittaa kilpailevien yritysten mainontaa samaan osioon Alma Mediapartnersin palveluissa. Alma Mediapartners pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä kampanjaa, mikäli mainostaja ei täytä mainospaikan vaatimia ehtoja. Seuraavat asiakaskohtaiset rajoitukset ovat voimassa Etuovi.com –palvelussa:

  • Kiinteistönvälittäjien ei ole mahdollista mainostaa muiden palvelussa mukana olevien asiakkaiden kohdesivulla.

  • Alma Mediapartners edellyttää että mainostettavat kohteet näkyvät Etuovi.com –palvelussa.

  • Rahoitusyhtiöillä on mahdollisuus mainostaa Etuovi.com -palvelussa kohdesivuilla, jos rahoitusyhtiöllä on sopimus kohdetta markkinoivan kiinteistönvälittäjän tai rakennuttajan kanssa. Muissa tapauksissa rahoitusyhtiöillä ei ole mahdollisuutta mainostaa Etuovi.com palvelussa asiakkaiden kohdesivuilla.

  • Vakuutusyhtiöillä on mahdollisuus mainostaa Etuovi.com -palvelussa kohdesivuilla, jos vakuutusyhtiöllä on sopimus kohdetta markkinoivan kiinteistönvälittäjän tai rakennuttajan kanssa. Muissa tapauksissa vakuutusyhtiöillä ei ole mahdollisuutta mainostaa Etuovi.com palvelussa asiakkaiden kohdesivuilla.

Näiden ehtojen lisäksi sovellamme Alma Media -konsernin mediamyynnin ehtoja

Alma Media -konsernin mediamyynnin ehdot