Etuovi.com on Suomen suosituin ja tunnetuin asunto- ja kiinteistökaupan nettipalvelu. Sivustolla vierailee joka viikko keskimäärin yli 800 000 käyttäjää (lähde: Google Analytics, vkot 2-50/2016). Sivustomme palvelee parhaiten sekä asunnon ostajaa että myyjää.

Sekä asunto- ja kiinteistökaupan yritykset että yksityiset myyjät voivat markkinoida kohteitaan palvelussa. Palvelussa on mukana kohteita yli tuhannelta asuntokaupan kiinteistönvälitys- ja rakennuttajayritykseltä. Myytävien asuntojen lisäksi palvelusta löytyvät loma-asunnot, uudiskohteet, maa- ja metsätilat sekä tontit.

Alueellista tietoa asumisesta

Etuovi.com tarjoaa myös runsaasti alueellista tilastotietoa asuntokaupan markkinatilanteesta, kohteiden pyyntihinnoista ja markkinointiajoista. Asunnon etsijä voi jättää haluamastaan kohteesta haun reaaliaikaiseen Vahtipalveluun. Vahti ilmoittaa uusimmista kohteista sähköpostiviestillä.

Oman alueen asuntomarkkinointa voi seurata tilaamalla omaan sähköpostiin veloituksettoman alueellisen Asuntomarkkinakatsauksen. Tilaa tästä!