Tehoa asuntomarkkinointiin yritysten ilmoitusratkaisuilla

Etuovi.com tarjoaa toimivat ilmoitusratkaisut kiinteistönvälitys- ja rakennuttaja-asiakkaille. Brändi-palvelupaketti on tehokkain tapa markkinoida yrityksen kohteita netissä ja rakentaa omaa brändiä. Perus-palvelupaketti on toimiva ratkaisu aktiivisen toimijan jatkuvaan kohdenäkyvyyteen. Brändi- ja Perus-palveluasiakkaat saavat jatkuvasta ilmoittelusta kohdemäärä-, kohteen hinta- sekä aikaetua.

Yksittäiskohdepalvelu takaa yrityksen satunnaisille myyntikohteille tehokkaan markkinoinnin. Veloitukseton Listaus-palvelu ei sisällä lisäpalveluita tai muita etuja.

Etuovi.comin yritysasiakkaiden käytössä on ammattitaitoinen, veloitukseton asiakastuki. Kohteet näkyvät veloituksetta myös m.etuovi.com-mobiilisivulla.

Brändi- ja Perus-palveluasiakkaiden palvelupakettiin sisältyvät monipuoliset lisäpalvelut: kohteiden linkitys omille kotisivuille,  vuokrakohteet Vuokraovi.comiin ilman perusmaksua (vain kohdemaksu), KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän käyttö ilman perusmaksua sekä listaus Etuovi.com-takuuvälittäjänä.